Tapety Malvis®

Proč si vybrat tapetu značky Malvis®?

Tapety této značky vznikají již od grafického návrhu u nás. Jedná se čistě o český výrobek, který má nejvyšší možnou kvalitu. Naše originální vzory uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Tapety pečlivě připravujeme, vybíráme aktuální vzory, které oživí a doladí váš interiér. Materiálem našich tapet je moderní a oblíbený 100% vlies s gramáží 130 g s textilní buničinou díky které jsou tapety rozměrově stálé. Proto se s tapetou snadno pracuje a na stěně je schopna krýt také menší nedostatky a má také schopnost vytvořit tepelnou izolační vrstvu. Přitom nechává stěny dýchat a tak se netvoří plíseň. 

84860-1  84884-1

Naše tapety tiskneme na nejmodernější tiskárně Océ Colorado 1640, která vyniká nejen svou rychlostí, ale také přesností. Díky tomu rapidně roste kvalitu tisku. Rozlišení tisku u tapet je 1000 dpi. Hlavní výhodou této tiskárny je však její nízkoteplotní UV gel metoda, kdy se rovnou po vytištění materiál vytvrzuje a to naprosto rovnoměrně. Díky této metodě jsou tapety, které jsou celo potištěny snadno omyvatelné. Ke kvalitě také přispívá matný vzhled, který na zdi nevytváří žádné odlesky a nepůsobí jako papírová tapeta nebo plakát. Barvy i samotný tisk je ekologický a splňuje přísné normy a díky tomu jsou tapety vhodné také do dětských pokojů.

 

Pro jednoduché lepení jsme zvolili pruhy o šířce 72 cm, které se rychle nalepí a zvládne to i jeden člověk. Vliesové pruhy se přikládají těsně k sobě, díky rozměrové stálosti vznikne jednolitý obrazový vjem. K snadnému lepení také přispívá, že se lepidlo nanáší pouze na zeď a tak nelepíte promočené a ztěžklé pruhy tapet, ale lehkou suchou tapetu se kterou ještě na lepidlem nanesené zdi můžete libovolně posunovat. 

Obrovskou výhodou vliesových tapet je také jejich snadné stržení ze zdi. Jde to snadno a bezezbytku. Pokud jste stěnu před samotným tapetováním napenetrovali neměli by vám zůstávat na zdi ani zbytky lepidla. Pokud by se tak přece jen stalo, jeho očištění je snadné, stačí otřít hadříkem namočeným v čistidle s alkoholem. Vliesovou tapetu lze opětovně nalepit, což oceníte zejména u stěhování. Váš oblíbený motiv můžete znovu vylepit v novém bytě. A rychle se tam budete cítit doma.

Věříme, že s našimi tapetami Malvis® propadnete trendu tapetování i vy. 

84887-1    84890-1