Obrazy

Obrazy InSmile®

CANVAS_MOCKUP

Obrazy InSmile® jsou relativně novou značkou, tvoříme je teprve od roku 2017, ale i za ten krátký čas dokázaly svou kvalitou a provedením okouzlit obrovské množství zákazníků. Obrazy tiskneme na plátno polytex canvas na nejmodernějších tiskárnách Epson a Mutoh. Rozlišení tisku je minimálně 300 dpi. Rámy jsou z kvalitního borovicového dřeva. K obrazu přibalujeme i háčky a hřebíčky pro snadně zavěšení obrazu. Použité materiály jako, plátno, barvy a rámy jsou zdravotně nezávadné. Barvy jsou nesmírně kvalitní a po delším uschnutí jsou otěru vzdorné. Nebojíme se říct, že obraz můžete otřít velmi jemně navlhčeným hadříkem. 

Obrazy InSmile® máme v různých rozměrech i provedeních. Každý obraz je vytištěn přímo pro zákazníka. O kvalitu se stará tým grafiků, který pro Vás tvoří stále nové a nové vzory. A těch je opravdu nepřeberné množství ať už se jedná o obrazy přírody, květin, krajinky nebo velmi oblíbené mandaly. Úspěch slaví i 3D obrazy či abstrakce. Podívejte se na nabídku dětských obrazů různých vzorů, vybere si opravdu každý. 

A to není vše! Nevyhovuje Vám rozměr nebo barva obrazu? Chtěli by jste z jednodílného vytvořit vícedílný nebo naopak. I to umíme! Nemůžeme zaručit, že děláme zázraky, ale vždy se pokusíme najít řešení, které by Vás uspokojilo. Naše milé asistenty přijmou telefonický nebo emailový dotaz a kontaktovat nás můžete i na chatu a to každý pracovní den od 7:00 do 15:00. 

 

Obrazy Murando deLuxe

printed_pl   

Obrazy Murando deLuxe tiskneme na italském nejkvalitnějším a přírodním plátně canvas. Používáme velkoformátové tiskárny od renomované společnosti Zünd s Full HD rozlišeným tiskem 360 dpi. Díky tomu lze vzor reprodukovat s takřka švýcarskou přesností a v kvalitě srovnatelné s digitální laboratoří. Rám obrazu je z kvalitního borovicového dřeva, plátno je přetažené přes rám. Obraz je tedy ihned připraven k zavěšení. Jako dárek Vám posíláme háčky a hřebíky . Obraz Murando deLuxe Vám bude dělat radost po velmi dlouhou dobu. Za kvalitu tisku ručíme, proto na vyblednutí barev poskytujeme prodlouženou záruku 3 roky.

 bezpecne_pro_detivysoka_kvalita_tiskuzáruka_stálost_barevvoděodolný_tisk_1snadná_montáž